Билеты  Wtech.Lecture

Wtech.Lecture || 23 листопада 2021 || вул. Дорогожицька, 3

23 листопада 18:30
Київ · UNIT.City
150 - 1000 грн.
Жанр : w.tech

 Wtech.Lecture 

UNIT.City (NEST Hub) вул. Дорогожицька 3

Wtech.Lecture || 23 листопада 2021 || вул. Дорогожицька, 3
23 листопада 18:30
150 - 1000 грн.